Akhirnya.. Bisa juga

Akhirnya slackware saya bisa juga dipakai. Ternyata kesalahannya dalam identifikasi harddisk. Harusnya /dev/sda, ini malah /dev/hda. Ya tentu saja nggak akan mungkin bisa.

3 thoughts on “Akhirnya.. Bisa juga

  1. Han!
    Mamang bantuan pangadesainkeun blog anu lengkep tur hade. Geus nyobaan sawatara blog tapi kawatesanan jeung tampilanana butut. Ukur anu standar nu aya dina template gratis di blogger jeung blogspot, tapi can nyugemakeun. Kumaha atuh ? Pan Hanhan mah pasehat kana urusan komputer mah, komo deui ayeuna mah geus jadi Sarjana Sains (S.Si) jeung skripsina perkara komputer. Ny, bantuan ?

Tinggalkan Balasan

Please log in using one of these methods to post your comment:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s